Bröllopsdekoration

En vackert dekorerad lokal förhöjer verkligen stämningen av fest eller annat speciellt tillfälle. Låt oss lyfta fram er personlighet i en unik design, kanske som en del av en röd tråd genom hela arrangemanget. Vårt mål är att skapa magiska ögonblick som ger Er och era Gäster härliga minnen.

Design & Dekoration

Här tar vi ett helhetsansvar för både design och dekoration. Ni kan luta er tillbaka och bara njuta av det kommande arrangemanget.

Vi börjar med en konsultation för att lära känna er och era önskemål samt lokalens och vigselplatsens möjligheter. Allt för att göra designen så unik och personlig som möjligt. Efter vårt första möte tar vi fram ett förslag på stil, tema, färger, material, blommor och hyresprodukter utefter er budget och stil.

Vi har ett stort nätverk av leverantörer av dekorprodukter, möbler, porslin, teknik m.m. och vi sköter alla inköp som behövs och bokar in era hyresprodukter. Vi har även en hel del egen dekor som vi hyr ut.

Vi ser till att dekorationen sätts upp och plockas ner samt sköter kommunikationen med festlokalen och övriga lokaler/platser angående detta. Vi bokar även in leverans och hämtning.

Designkonsultation

Om ni vill sköta det praktiska själva men behöver hjälp med att ta fram en lämplig design, passar en konsultation. Vi börjar med ett möte för att lära känna er och era önskemål samt lokalens utformning, allt för att göra designen så unik och personlig som möjligt.

Efter vårt första möte tar vi fram ett förslag på stil, tema, färger, material och dekor utefter er budget och stil. Vi levererar även förslag på inköpsställen och uthyrningsföretag.

Dekor uthyrning

Under åren har vi samlat på oss en hel del dekorprodukter som vi kan erbjuda till uthyrning. Vi har vaser, ljusstakar, ljuslyktor, rekvisita m.m