Drop-in-Bröllop Göteborg Läppstiftet

Love is in the air… Pingst 2020

Går ni i bröllopstankar men vill eller kan ni inte lägga tid på planeringen? Vill ni bara gifta er, utan några krav och förberedelser? Vill ni vara lite lagom spontana men ändå ha en speciell inramning med en annorlunda vigselplats, en fin ceremoni, musikinslag, ett glas bubbel och fina bilder? Då kanske ett Drop-in-Bröllop, högst upp i ett av Göteborgs mest kända landmärken kan vara något för er.

På Pingstafton, lördagen den 30 maj 2020 mellan klockan 12:30 och 18:30, slår vi upp portarna för Drop-in-Bröllop högst upp i ”Läppstiftet” i Utkiken, med en 360 graders utsikt över vatten och stad.

Ni kan komma själva, endast ni två, då ordnar vi med vittnen på plats, eller så tar ni med er närmsta familjen och några vänner. Ni kan vara som flest 25 personer i sällskapet, inklusive er två, då det är ett begränsat antal personer tillåtna i Utkiken.

När ni anländer finns det värdar som tar emot er, vigselförrättare och fotograf på plats. Efter vigseln så firar ni med ett glas bubbel och det finns även tid för en stunds porträttfotning av er nygifta. Vill ni sedan fortsätta firandet med oss så är ni välkomna att boka en trerätters middag i Läppstiftets nyrenoverade restaurang med skandinavisk känsla, med ett minimiantal på 20 personer.

Kostnaden är 2000 kr per vigsel och då ingår vigselofficiant, festligt dekorerad vigsellokal, musik, ett glas bubbel till er nygifta samt en fotograf på plats. Om ni vill ta med er några gäster så går det att beställa extra glas till dem. Inga bilder ingår i priset utan dessa köps till självkostnadspris direkt av fotografen.

Vigseln förrättas av en officiant från Humanisterna, som är en religiöst och politiskt obunden organisation. De hjälper till med ceremonier vid livets olika händelser. Information finns på Humansiternas hemsida, www.humanisterna.se.

Fotograf Madeleine Wejlerud finns på plats och fotar under vigseln och vill ni sedan beställa bilder så gör ni detta till självkostnadspris. Ni kan även boka in en längre fotosession genom att kontakta henne direkt via hemsida www.fotografwejlerud.se eller Instagram: fotograf_madeleinewejlerud.
Alla bilder läggs upp i ett digitalt album som ni får tillgång till där ni sedan kan beställa de bilder ni önskar.

Boka in er bröllopstid i tidsbokningen på denna sidan. För mer information, kontakta oss på info@brollopsagenturen.se.

För att kunna viga er så behöver ni ansöka om Hindersprövning. Detta gör ni på Skatteverkets hemsida. Efter godkänd ansökan så får ni ett dokument som heter Intyg Hindersprövning som är giltigt i max 4 månader. Detta, tillsammans med giltiga legitimationer tas med till vigseln.
Ansökan Hindersprövning
Ni kan även passa på att göra en namnändring i samband med vigseln. Ansökan görs även här hos Skatteverket.

Boka bröllop