DROP-IN-BRÖLLOP DELUX

Göteborg – Läppstiftet – Utkiken

Pingstafton 2021 – lördag 22 maj

Ja nu kör vi en repris på förra årets succé, exklusiva LOVE IS IN THE AIR…

Går ni i bröllopstankar men vill eller kan ni inte lägga tid på planeringen? Vill ni bara gifta er, utan några krav och förberedelser? Vill ni vara lite lagom spontana men ändå ha en speciell inramning med en annorlunda vigselplats, en vacker ceremoni, musikinslag, ett glas bubbel med tilltugg och fantastiska bilder? Då kanske ett eklusivt Drop-in-Bröllop, 86 m upp i ett av Göteborgs mest kända landmärken kan vara något för er.

På Pingstafton, lördagen den 22 maj 2021 mellan klockan 11:00 och 19:00, slår vi upp portarna för Drop-in-Bröllop högst upp i ”Läppstiftet” i Utkiken, med en 360 graders utsikt över vatten och stad.

När ni anländer välkomnas ni av en värd som registrerar er och hjälper er upp till Utkiken när det är er tur. Uppe i Utkiken väntar er bröllopskoordinator,  vigselförrättaren, serveringspersonal och fotografen för er vigselceremoni. Efter vigseln så firar ni med ett glas bubbel med tilltugg och det finns även tid för en stunds porträttfotning av er nygifta och ni får ert vigselintyg.

Ni kan komma själva, endast ni två, då ordnar vi med vittnen på plats, eller så tar ni med er ett mindre sällskap.

Kostnaden är 3500 kr per vigsel och då ingår värdar, vigselofficiant,  vigselintyg, festligt dekorerad vigsellokal, musik, ett glas bubbel med tilltugg till er nygifta samt en duktig fotograf på plats. Varje par har en exklusiv tillgång till lokalen och personalen under er bokade tid. Om ni vill ta med er några gäster så går det att beställa extra glas till dem. Inga bilder ingår i priset utan dessa köps till självkostnadspris direkt av fotografen.

Vigseln förrättas av en officiant från Humanisterna, som är en religiöst och politiskt obunden organisation. De hjälper till med ceremonier vid livets olika händelser. Information finns på Humansiternas hemsida, www.humanisterna.se.

Fotograf Madeleine Wejlerud finns på plats och fotar under vigseln och vill ni sedan beställa bilder så gör ni detta till självkostnadspris. Ni kan även boka in en längre fotosession genom att kontakta henne direkt via hemsida www.fotografwejlerud.se eller Instagram: fotograf_madeleinewejlerud.
Alla bilder läggs upp i ett digitalt album som ni får tillgång till där ni sedan kan beställa de bilder ni önskar.

Boka in er bröllopstid i tidsbokningen på denna sidan. För mer information, kontakta oss på info@brollopsagenturen.se. Observera att Fest & Bröllopsagenturen förbehåller sig rätten att flytta er bokade tid om inte alla tider under dagen bokas så att bokningarna samlas.

För att kunna viga er så behöver ni ansöka om Hindersprövning. Detta gör ni på Skatteverkets hemsida. Efter godkänd ansökan så får ni ett dokument som heter Intyg Hindersprövning som är giltigt i max 4 månader. Detta, tillsammans med giltiga legitimationer tas med till vigseln.
Ansökan Hindersprövning
Ni kan även passa på att göra en namnändring i samband med vigseln. Ansökan görs även här hos Skatteverket.

Boka bröllop