Bröllopskoordinator & Festfixare

I över tio år har vi på Fest & Bröllopsagenturen guidat och stöttat brudpar och andra jubilarer i deras planering och design av bröllop, födelsedagsfester, förlovningsfester, dop, namngivningsceremonier och andra festligheter. Vi är otroligt glada och tacksamma över att ha fått förtroendet att få vara en del av så viktiga händelser i livet och vi ser fram emot ännu fler nöjda kunder.

Vi känner alltid ett stort ansvar och ödmjukhet när vi tar oss an nya kunder och uppdrag och också en stor nyfikenhet på varje kunds önskemål och unika historia. För oss är det viktigt att lyssna på er som kund och bidra med nya idéer, inspiration och upplägg som kan lyfta arrangemangen till nya höjder.

Fest & Bröllopsagenturen arbetar inte med provisioner vilket garanterar att vi alltid rekommenderar de leverantörer vi tror passar er bäst utefter era önskemål och budget.

Vi strävar alltid mot att få en mycket god relation till vårt kunder, liksom era familjer och vänner. Alla som är inblandade i er speciella dag och på något sätt involverade i planeringen behöver extra uppmärksamhet.

När vi åtar oss nya uppdrag är vårt mål att alltid skapa ett arrangemang som överträffar alla förväntningar!